Alba är född i september 2018. Bara 5-6 veckor gammal hittades hon övergiven utan vare sig mamma eller syskon.....ingen vet vad som hänt. Den lilla valpen var törstig, hungrig och uttorkad och riskerade att bli överkörd av bilar eller råka ut för elaka människor. Hon kunde dessutom bli attackerad av större hundar. En liten valp klarar sig inte ute på gatan själv utan vare sig sin mamma eller någon annan äldre hund. Alba var inte rädd utan lät sig lätt fångas in och med stora ögon tittade hon förundrat på sin räddare i nöden...… Hon fick lite kattmat det som fanns i bilen för att stilla den värsta hungern. I bilen var det varmt och skönt. Hon somnade i baksätet..... 

Självklart fick lilla Alba följa med till hägnet.

Alba är en mycket tillgiven och vänlig tjej. Nyfiken, social och gillar att vara med både människor och andra hundar. Hon är uppvuxen på hägnet i en stor flock och aldrig satt sina tassar utanför dess gräns sedan ankomsten. Bortsett från resan till veterinärkliniken där hon blev steriliserad.

Alba är värd det bästa. Efter denna tråkiga och brutala start på livet är det nu dags att ge henne det liv hon förtjänar. Att få vara bland människor som älskar henne för den hon är även om hon saknar en perfekt stamtavla och "bara" är en gatuhund. Alla hundar har lika mycket värde och lilla Alba kommer att skänka sin nya familj mycket glädje och ovillkorlig kärlek tillbaka. Hon hade turen den dagen på sin sida och fick komma till människor som ser värde i alla hundar oavsett ursprung eller ID och det är vi glada för. Idag har Alba växt upp till en skönhet och kan vinna vilken skönhetstävling som helst!

www.hundhjartat.se